FAQ

Često postavljana pitanja

Vaše odluke kao osvješćenog kupca igraju ključnu ulogu u odabiru pravog proizvoda ili usluge. U tom smislu, naša nesebična pomoć u traganju za najboljim rješenjem postaje esencijalna. No, postavlja se pitanje: Ako nećete uložiti vrijeme u kvalitetu, koliko ćete vremena potrošiti popravljajući pogreške?

Kvalitet u proizvodu ili usluzi nije samo ono što vi unesete u to; to je ono što klijent ili kupac dobija iz toga. Naša posvećenost ovom principu osigurava da svaki detalj bude pažljivo razmotren, pružajući vam ne samo proizvod ili uslugu, već iskustvo koje odražava naše razumijevanje vaših potreba i očekivanja. Upravo u tom duhu radimo, izgradnjući odnose koji nadilaze običnu transakciju, i pridružujući se vama na putu ka izvrsnosti.

Odgovor koji ćete dobiti uvijek će biti usklađen sa ponudom koju vam dostavimo, u kojoj ćete pronaći sve potrebne informacije – cijenu i predviđeni rok izrade. Držimo do toga da poštujemo potrebe i zahtjeve svakog klijenta, te smo spremni uložiti dodatni trud kako bismo, ukoliko je to izvodljivo, ispunili vaše zahtjeve u razumnom vremenskom okviru.

Svjesni smo da je fleksibilnost u današnje vreme ključna, ali isto tako naglašavamo da je naš rad često uslovljen tehnološkim procesima koji mogu biti složeni i vremenski zahtjevni. Nažalost, to ponekad znači da određene operacije ne mogu biti završene u jednom danu.

Naš cilj je uvijek pružiti najbolju moguću uslugu, uz potpuno razumijevanje i uvažavanje specifičnosti svakog individualnog projekta. Uz to, nastojimo kontinuirano obrazovati naše klijente o svim aspektima tehnološkog procesa, kako bi razumjeli sve faktore koji utiču na vrijeme izrade i cijenu.

Da bi se nešto realizovalo, rijetko je moguće to učiniti “odmah i sad”. Postoji utvrđeni postupak koji uključuje definisanje roka za dostavljanje ponude, koja će, nakon što bude pripremljena, obuhvatiti predviđenu cijenu i vremenski okvir za izradu. Saznaj više…

Iako razumijemo želju za ubrzanjem procesa dodatnim plaćanjem, moramo istaći da naš način poslovanja ne podržava takvu praksu. Naša filozofija je zasnovana na principu fer i transparentnog obračuna, gde je cijena ista za sve klijente, nezavisno od količine uplaćenih sredstava. Držimo se zacrtanih rokova i nastojimo da svakom zadatku pristupimo s adekvatnom pažnjom i predanošću, poštujući pri tom i druge prioritete koji su u toku.

Garancija na proizvedene djelove iznosi godinu dana, pod uslovom da su ugrađeni u opremu od strane stručnog lica. Kada je u pitanju generalni remont, garancija je šest mjeseci. Važno je naglasiti da garancija važi isključivo za djelove koji su proizvedeni u našoj fabrici i ukoliko su svi oštećeni elementi zamenjeni u sklopu procesa.

Ako u procesu ostane nezamijenjen neki element, po izričitoj želji klijenta i uprkos našim preporukama za zamjenu, a postoje opravdani razlozi za sumnju u njegovu funkcionalnost (na primer, ukoliko je napukao ili ne može da obavlja svoju osnovnu funkciju u dužem periodu), ne možemo ponuditi garanciju.

Dodatno, ne pružamo garanciju na standardne mašinske elemente kao što su ležajevi i slična standardna mašinska roba, budući da ih ne proizvodimo sami, već ih nabavljamo od naših sertifikovanih dobavljača koji imaju svoje garancije.

Naše usluge su prilagođene širokom spektru industrija, uključujući građevinarstvo, industrijski sektor, rudarstvo, prehrambenu industriju, kao i proizvodnju sokova i druge prerađivačke delatnosti. Takođe smo aktivni u farmaceutskom sektoru, poljoprivredi, tekstilnoj i papiromatskoj industriji. Dodatno, nudimo rješenja za potrebe nautike, motornih vozila, saobraćajne industrije, keteringa i turizma.

Lako nas možete pronaći koristeći Google Maps. U pretraživač unesite “Remid Vis – Mašinski centar” ili jednostavno kliknite na sledeći link za detaljne instrukcije o putu: Google Maps – Remid Vis Mašinski Centar.

 

Molimo vas da fotografije pošaljete na broj našeg prijemnog odjeljenja, gde rade stručnjaci zaduženi za prijem i obradu zahtjeva.

Kontakt broj je 067 059 000.

U slučaju da ne uspijete da se povežete na navedeni broj, slobodno koristite alternativne kontakte: 067 501 400 ili 067 506 444.

Naš tim inženjera će se, nakon prijema vašeg zahtjeva, u najkraćem mogućem roku javiti kako bi razmotrili vaš problem i pružili potrebne informacije.

Naše radno vreme je od 07:00 do 15:00 časova svakog radnog dana, osim nedeljom. Za više informacija, molimo vas da posetite našu internet stranicu.

Imate pitanje vezano za servis vaše mašine?