Reverzibilni inženjering

Reverzibilni ili obrnuti inženjering

Ako posmatramo ciklus kao krug, radimo stvari sa oba početka gdje je završetak početak nečeg drugog. Ovog puta krećemo do kraja unazad.

Reverzibilni ili obrnuti inženjering nije samo tehnički proces; to je naš način da se uživimo u vaše potrebe, analiziramo problem, i pronađemo rješenje koje se savršeno uklapa. Ovaj pristup nam omogućuje da razotkrijemo tajne postojećeg proizvoda ili sistema, stvorimo preciznu dokumentaciju, i reprodukujemo ili čak poboljšamo dio koji vam je potreban. To je više od obnove; to je šansa da damo novi život zastarjelim ili teško dostupnim dijelovima, obezbjeđujući vam kontinuitet i pouzdanost u vašem poslovanju.

Desila se nezgoda i imate polomljen dio?

U našim rukama, vaš polomljeni dio ne samo da će biti zamijenjen već će i proći kroz proces koji osigurava da je svaki aspekt razmotren, svaki detalj prilagođen i svaka potreba zadovoljena. Naša predanost kvalitetu znači da ne popravljamo samo ono što je polomljeno; mi ga prilagodimo i unapređujemo, stvarajući rješenja koja su izrađena specijalno za vas.

Faze reverzibilnog inženjeringa uključuju:

Razlaganje i Inspekcija:
Analiza i razlaganje postojećeg dijela ili sistema.
1.
3D Skeniranje i Modeliranje:
Kreiranje digitalnih modela putem skeniranja ili ručnog modeliranja.
2.
Simulacija i Testiranje
Virtuelna testiranja i analize za verifikaciju funkcionalnosti.
3.
Proizvodnja i Integracija
Izrada novog dijela i njegova integracija u postojeći sistem.
4.