Ketering

Vaša strast za ugostiteljstvom, naša podrška u servisu: Zajedno hranimo događaje izvrsnošću.

PRIJATELJI KETERINGA: GASTRONOMIJA U SKLADU SA PRIRODOM

Naša preciznost, vaša izvrsnost: Efikasno održavanje za besprekornu ketering uslugu.
Naš doprinos ekološkoj efikasnosti u keteringu.

Naša misija je unapređenje ketering djelatnosti s posebnim fokusom na ekološku održivost opreme koju koristi. Svjesni smo ključne uloge koju ketering ima u društvenim i korporativnim događajima, te izazova koje donosi u smislu ekološkog otiska.

Kroz naše usluge u oblasti servisa opreme keteringa, težimo ne samo zadovoljavanju ukusa i potreba krajnjih klijenata ovog sistema, već i aktivnom doprinosu smanjenju ekološkog otiska industrije. Saznaj više…

Naš pristup se fokusira na optimizaciju servisa i izrade djelova tj. zelenog održavanja u svim aspektima keteringa. Težimo ka tome da svaki aspekt ketering industrije u lancu vrijednosti bude usklađen s principima održivosti. Naš cilj je stvaranje održive budućnosti u kojoj ketering službe ne samo da zadovoljavaju gastronomske potrebe, već i čuvaju našu planetu za buduće generacije.

Ketering (Servisi za remont, održavanje i popravke):

Za sektor keteringa, koji zahtijeva visokokvalitetnu opremu za pripremu, skladištenje i distribuciju hrane, nudimo specijalizovane servise i proizvodnju rezervnih dijelova ključnih za održavanje higijene, efikasnosti i pouzdanosti u uslugama keteringa.

Naša kompanija pruža vitalne usluge za sektor keteringa, kroz specijalizovane servise usmjerene na:

Remont i održavanje kuhinjske opreme:

Pružamo servise za popravku i održavanje širokog spektra kuhinjske opreme, uključujući profesionalne miksere, gulilice I ostale opreme ključne za osiguravanje kvalitetne pripreme i skladištenja hrane.

Sanacija i reparacija transportnih kontejnera:

Pružamo usluge sanacije i popravke transportnih kontejnera koji se koriste za sigurno prenošenje hrane, osiguravajući njihovu higijenu i funkcionalnost.

Bravarski radovi i izrada prilagođene opreme:

Specijalizovani smo u bravarskim radovima i izradi prilagođene opreme za ketering, uključujući radne površine, police i kolica, doprinoseći efikasnosti i ergonomiji radnog prostora.

Razumijevajući ključne izazove i potrebe povezane s keteringom, naša kompanija teži pružanju pouzdanih i efikasnih rješenja koja ne samo da osiguravaju neprekidnost i efikasnost usluge, već i podržavaju visoke standarde higijene i kvaliteta. Naša posvećenost inovacijama, kvaliteti i kontinuiranom unapređenju u servisiranju i proizvodnji rezervnih dijelova čini nas ključnim partnerom u sektoru keteringa, doprinoseći očuvanju zdravlja i zadovoljstva klijenata, te promociji održivog razvoja u ugostiteljskoj industriji.

Ketering oprema koju serisiramo

U sektoru keteringa, gdje se kvaliteta i brzina pripreme hrane odražavaju direktno na zadovoljstvo klijenata, naša uloga u servisiranju i održavanju opreme je od ključnog značaja.

Mješalice i Mikseri (Mixers):

Uređaji neophodni za miješanje sastojaka, ključni u pripremi tijesta, kremova i drugih jela.

Potencijalno održavanje:
  • Mehaničko održavanje: Popravka ili izrada zupčanika, lopatica i drugih mehaničkih komponenti vitalnih za funkcionalnost mješalica i miksera.
  • Održavanje i popravak motora i prenosnih sistema: Uključuje remont reduktora i drugih ključnih dijelova prenosnih sistema.
  • Elektromotorno održavanje: Popravak ili zamjena prekidača, regulatora brzine i drugih električnih komponenata.

Dodatna oprema za ketering

Ljuštilice za krompir:

Uređaji za efikasno ljuštenje krompira i drugog povrća, ključni za brzu i efikasnu pripremu u kuhinji.

Potencijalno održavanje:
  • Mehaničko održavanje: Servisiranje i popravka rotirajućih dijelova, lopatica i drugih komponenti.
  • Elektromotorsko održavanje: Održavanje motora i električnih sistema koji pokreću ljuštilice.
Mesoreznice:

Uređaji za precizno rezanje mesa, neophodni za kvalitetnu pripremu i serviranje.

Potencijalno održavanje:
  • Mehaničko održavanje: Popravka i održavanje noža, vodilica i mehaničkih dijelova mesoreznica.
  • Elektromotorsko održavanje: Servisiranje i popravka motora i električnih komponenata.
Ostala oprema:

Dodatna oprema uključuje razne uređaje poput onih sa ručicama, prenosnicima i reduktorima, ledomati, mlinovi i ostalo.

Potencijalno održavanje:
  • Popravke i zamjene dijelova koji se često troše, kao što su ručice i prenosnici, zupčanici i ostalo.
  • Servisiranje i remont reduktora i elektromotora za osiguranje optimalnog rada.

Kao vaš pouzdani partner u sektoru keteringa i turizma, mi smo posvećeni pružanju rješenja koja osiguravaju da vaša oprema bude uvek spremna i efikasna. Naša ekspertiza i posvećenost održavanju i servisiranju ključnih uređaja omogućava vam da se fokusirate na pružanje izvanrednih usluga svojim klijentima, dok mi brinemo o tehničkim aspektima.

Bilo da trebate hitan popravak ili dugoročno partnerstvo, Remid Vis Mašinski centar je tu da vam pruži usluge koje će premašiti vaša očekivanja. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo raditi zajedno.