Motorna i saobraćajna vozila

Vaša vožnja, naša misija: Zajedno usmjeravamo put ka naprednijem saobraćaju.

PRIJATELJI AUTO MOTO INDUSTRIJE: PUT KA ODRŽIVOJ MOBILNOSTI

Naš doprinos ekološkoj mobilnosti: Servisiranje koje pokreće zeleniju budućnost na putevima.
Naš doprinos ekološkoj evoluciji automobilske i motociklističke industrije.

Naša misija je vođena vizijom auto moto industrije koja harmonično spaja tehnološki napredak i ekološku odgovornost. Svjesni smo ključne uloge koju ova industrija igra u svakodnevnom životu, ali i izazova koje donosi u smislu ekološkog otiska.

Kroz usluge servisa i obnavljanja dijelova za automobile i motocikle, težimo ne samo povećanju efikasnosti i produžavanju vijeka trajanja vozila, već i aktivnom doprinosu smanjenju ekološkog otiska ove industrije. Saznaj više…

U ovom sektoru, mi smo više od inženjera i servisera; mi smo umjetnici pokreta, oblikujemo materijalne izraze ljudske želje za istraživanjem i slobodom.

Naša vizija je svijet u kojem auto-moto industrija odražava najčišću formu slobode, gdje putovanje nije samo prelazak iz tačke A u tačku B, već put ka održivoj budućnosti za sve nas.

Automoto industrija (Mehaničko održavanje i rezervni dijelovi):

Naša kompanija specijalizovana je za pružanje usluga servisiranja i proizvodnje rezervnih dijelova kojih više nema u proizvodnji ili specifičnih zahtjeva.

Kvalitet i Preciznost u Izradi:

Zamjenski djelovi

Nudimo jedan dio zamjenskih dijelova transmisije za određena vozila, osiguravajući da vaše vozilo bude u pokretu bez obzira na izazove.

Reduktori brisača i podizača

Specijalizirani smo za izradu i popravku reduktora brisača i podizača prozora, ključnih komponenti za sigurnost i udobnost u vožnji.

Dijelovi za oldtimere

Posvećeni smo očuvanju istorije kroz naš rad na nekim rezervnim djelovima za oldtajmere. Naša specijalnost uključuje izradu i popravku dijelova koji su često teško dostupni, vraćajući staru slavu ovim vremenskim ljepoticama.

Pouzdani partner na autocestama

U dinamičnom svijetu auto-moto industrije, gde se svaki kilometar broji, ključna je uloga precizne mehanike i nepokolebljive pouzdanosti. Naše usluge u auto-moto industriji su usmjerene na održavanje savršene harmonije između vozila, mašine i puta.

Servis i održavanje nekih elemenata transmisije:
  • Nijesmo automehaničari ali pružamo kompletnu uslugu servisiranja i održavanja vpojedinih djelova iz opsega našeg poslovanja a to su:
  • Servis manjih pomoćnih reduktora kao što su reduktori od brisača
  • Reduktori sjedišta,
  • Reduktori podizača stakala,
  • Mehanizma rezerne gume,
  • Zupčanika šibera i ostalo.
Dugotrajnost i Pouzdanost:

Svaki proizvod koji napusti naše radionice testiran je i prilagođen za izazove koje donosi putovanje. Razumijemo da pouzdanost u auto-moto industriji nije samo očekivanje – to je neophodnost. Zato su naši proizvodi dizajnirani da izdrže i pruže dugotrajan životni vijek, osiguravajući sigurnost i efikasnost vaše vožnje.

Razumijevajući izazove s kojima se suočava automoto industrija, od održavanja klasičnih vozila do integracije naprednih tehnologija u novim modelima, naša kompanija teži pružanju rješenja koja ne samo da osiguravaju pouzdanost i sigurnost vozila, već i doprinose efikasnosti i smanjenju ekološkog otiska. Naša posvećenost inovacijama, kvalitetu i kontinuiranom unapređenju u servisiranju i proizvodnji rezervnih dijelova čini nas ključnim partnerom za sve koji voze na četiri točka, doprinoseći njihovoj sposobnosti da odgovore na rastuće zahtjeve tržišta i očekivanja potrošača u pogledu performansi, sigurnosti i održivosti.

Kao vaš pouzdani partner u auto-moto industriji, obavezani smo na pružanje vrhunske kvalitete i pouzdanosti, osiguravajući da svako vaše putovanje na cesti bude iskustvo pouzdanosti, sigurnosti i zadovoljstva.

Bilo da trebate hitan popravak ili dugoročno partnerstvo, Remid Vis Mašinski centar je tu da vam pruži usluge koje će premašiti vaša očekivanja. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo raditi zajedno.